Werkplaats

In onze werkplaats word het onmogelijke mogelijk

Planken, parket, patronen, dromen en fantasieën.

Bomen hout keuren
A.Stelma grondlegger Tropic Parket

De houten vloeren die door ons gelegd worden, worden als ruw hout, plaathout ( in plakken gezaagde bomen ) of balkhout ingekocht vervolgens word het hout gedroogd in droogkamers en of vacuümdroger waarna het verwerkt word en opgeslagen in klimaatkamers.

 

De mensen die bij ons in de showroom komen worden door ons wanneer daar interesse en tijd voor is enthousiast rondgeleid.

 

Mogelijkheden

U kunt het zo gek niet bedenken of wij zijn in staat het te leveren, hoewel het geen voordelige optie is kunnen sommige van onze klanten zeggen dat ze een parketvloer hebben liggen uit hun eigen tuin / bos.

 

Hoewel dit vroeger erg tijdrovend was i.v.m. het droogproces kunnen we dit door gebruik te maken van de vacuümdroger binnen enkele weken realiseren.

 

Opties

Formaatzaag werkplaats tropicparket
Formaatzaag werkplaats

→  Daar waar andere bedrijven genoodzaakt zijn plastic of aluminium profieltjes te monteren kunnen wij een geheel op maat gemaakte drempel, eindstuk , traptrede, schuin aflopend overgangsprofiel tot aan tafels, vensterbanken en aanrechtbladen toe en vult u maar aan fabriceren in dezelfde houtsoort of een andere van uw keuze.